tembang Jawa kaperang Dadi papat salah siji ne yaiku tembang macapat tembang macapat yaiku tembang

tembang Jawa kaperang Dadi papat salah siji ne yaiku tembang macapat tembang macapat yaiku tembang

Jawaban:

lagu Gedhe

.

Penjelasan:

maaf kalo salah


Jawaban:

gedhe

Penjelasan:

maaf kalau salah, jan lupa follow yaa

1 answers
1 votes
1

Tembang Jawa kaperang Dadi papat salah siji ne yaiku tembang macapat tembang macapat yaiku tembang

1
Pertanyaan Serupa

Tembang Jawa kaperang Dadi papat salah siji ne yaiku tembang macapat tembang mac


Tembang jawa iku kapilah ana telu golongan sebutna


Search