Pitutur b n r iku Apa tegese tembungkasebut

Pitutur b n r iku Apa tegese tembungkasebut

jawabann:

pitutur iku (aweh) pepeling sarta pamrayoga (supaya ora nindakake kang ora pantes)

maaf kalo salah

sekian

1 answers
1 votes
1

Pitutur b n r iku Apa tegese tembungkasebut

1
Pertanyaan Serupa

Pitutur b n r iku Apa tegese tembungkasebut


Search