geguritan yaikugeguritan yaiku​

geguritan yaikugeguritan yaiku​

Geguritan yaiku salah sijining karya sastra jawa ingkang kawujud saking rasa ing ati kang diungkapaken kaliyan penyair ngagem bahasa ingkang gadah irama , rima , mitra , bait lan penyusan lirik kang gadah arti utawa makna wonten ing lirik geguritan.

1 answers
1 votes
1

Geguritan yaikugeguritan yaiku​

1

Geguritan yaiku salah sijining karya sastra jawa ingkang kawujud saking rasa ing ati kang diungkapaken kaliyan penyair ngagem bahasa ingkang gadah irama , rima , mitra , bait lan penyusan lirik kang gadah arti utawa makna wonten ing lirik geguritan.

Baca Juga : tolong dijawab ya , apa itu franchise? franchise adalah....

Baca Juga : kunci jawaban lks intan pariwara kelas 11

Post Sebelumnya : tolong dijawab ya , apa itu franchise? franchise adalah....

Pertanyaan Serupa

Geguritan yaikugeguritan yaiku​


Gawena geguritan kang judule Mangkat Sekolah nganggo bahasa padinanmu dewe


Bantu saya membuat geguritan tentang adiwiyata


Bantu saya membuat geguritan tentang adiwiyata


Contoh geguritan bahasa jawa


Sebutkan contoh geguritan bhs jawa 3 paragraf


Kalou arti dari geguritan wutah getihku ap ya mhn bantuannya


Contoh geguritan kuno


Tolong buatkan geguritan 8 baris beserta artinya


Gaweya parafrase geguritan kasebutDi jawab yg benar


Gawea geguritan bertemaa sinau


Ngingu pitik Wah senenge atikuAku sida dadi ngingu pitikPetok petik petok Pitikk


Buatlan geguritan sandi asma putri ayu dwi abrianti


Geguritan team budya social ekonomi pilih salah satu membuat geguritan


Contoh geguritan basa jawa judul sinau


Makna geguritan ini apa ya saya kurang faham tolong dibantu Trenggalek ing Wayah


Kang ora kalebu bab kang kudu digatekake nalika nggoleki tema ing geguritan yaik


Buatkan puisi jawa atau geguritan temanya guru atau pendidikan


Apa yang dimaksud dengan geguritan Dan macam macam nya


Buatlah geguritan dengan tema bebas


Search